Κων/πόλεως 58 (Αθ. Διάκου γωνία), Θεσσαλονίκη | Τηλ.: 2310 821 365 & 810 063

Προφίλ

Σε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως η Ελλάδα, η χρήση τέντας κρίνεται επιβεβλημένη. Η εταιρεία«Τεντομετάλ» δραστηριοποιείται στο χώρο από το1965 με συσσωρευμένη εμπειρία τριών γενεών.
Σε εμάς θα βρείτε παντός τύπου τέντες, χειροκίνητες, ηλεκτροκίνητες, υφασμάτινες, ζελατίνες  αλλά και πέργολες, κασετίνες,καποτίνες για παράθυρα,ρολοκουρτίνες.
Λόγω της μεγάλης εμπειρίας που έχουμε επικεντρωνόμαστε στην επιλογή των καλύτερων υλικών βασισμένων σε οικολογικά standards για το απόλυτα εγγυημένο αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Προσφέρουμε τη δυνατότητα προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα για κάθε εποχή. Τα υφάσματα που επιλέγουμε, σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων παράλληλα με την εγγύηση της καλής ποιότητας ,απωθούν την θερμική ηλιακή ενέργεια και αυξάνουν την απόδοση των κλιματιστικών μονάδων μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος και προστατεύοντας το περιβάλλον.Ταυτόχρονα η κάλυψη με ζελατίνες των εξωτερικών χώρων εμποδίζει την απώλεια θερμότητας από το χώρο σας.
Η συνεργασία μας με κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες ειδών σκίασης αλλά και το φιλικό περιβάλλον του καταστήματός μας , το οποίο μπορείτε να επισκέπτεστε προκειμένου να διαπιστώσετε από κοντά την ποιότητα των υλικών μας, μας έχουν εδραιώσει εδώ και δεκαετίες στρο χώρο.
Με την άμεση εξυπηρέτηση και την ευκολία πληρωμών που σας προσφέρουμε θεωρούμε ότι συνδιάζουμε τα δυο πιο σημαντικά ζητούμενα της εποχής που διανύουμε,δηλαδή την ποιότητα σε συνδιασμό με την οικονομία.

Σας εξυπηρετούμε καθημερινά στο κατάστημά μας που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 58..

Τρόποι πληρωμής:

Πιστοποίηση Ποιότητας

Συνεργαζόμενες Εταιρίες